bus kaeser1 kaeser3

Schroefcompressoren serie CSD/ CSDX

CSD / CSDX
 

Compressorblok met SIGMA-PROFIEL
Het hart van iedere CSD-/CSDX-installatie wordt gevormd door het schroefcompressorblok met het energiebesparende SIGMA PROFIEL. Hij is stromingstechnisch geoptimaliseerd en draagt er wezenlijk aan bij dat de totale installaties nieuwe maatstaven zetten als het gaat om de specifieke prestatie.
Besturing SIGMA CONTROL 2
De besturing SIGMA CONTROL 2 maakt het mogelijk om het compressorbedrijf efficiënt te sturen en te controleren. Display en RFID-leestoestel vereenvoudigen communicatie en veiligheid. Variabele interfaces bieden grote flexibiliteit. Het SD-kaartslot vergemakkelijkt updates.
De stroombespaarder: IE3-motoren
Lang voordat IE3-motoren verplicht worden (EU: 1. januari 2015) kunnen de gebruikers van KAESER-CSD-/CSDX-schroefcompressoren profiteren van de voordelen op het gebied van energieverbruik van deze bijzonder efficiënte aandrijfmotoren.
Ontlaste droger
De perslucht uit de compressor loopt voordat deze in de koeldroger komt door de nieuw ontwikkelde KAESER-cycloonafscheider die het gegenereerde condensaat verwijdert. Op deze manier wordt het energieverbruik van de droger verlaagt en gaat hij tegelijkertijd langer mee.
Siemens frequentieomvormers
In SFC-installaties van KAESER worden frequentieomvormers van Siemens toegepast. Zij zorgen voor een uitstekende communicatie tussen SFC-schakelkast en compressorsturing bij het hoogst mogelijke rendement.

Nieuws

 

Begrippenlijst | Cookieverklaring