bus kaeser1 kaeser3

HSD nieuwe schroefcompressoren

 
Het SIGMA-PROFIEL
Het door KAESER KOMPRESSOREN ontwikkelde SIGMA Profiel maakt energiebesparingen van rond 15 procent mogelijk ten opzichte van traditionele schroefrotorprofielen. In de HSD-installaties worden nieuwe compressorblokken met nog verder verfijnde profielen gebruikt.
HSD – de nieuwe standaard
Met de reeks HSD beschikt de gebruiker over een sterk en tegelijkertijd zuinig dubbel pakket, waarmee de persluchtvoorziening met grote capaciteiten nog zekerder en energie-efficiënter wordt.
SIGMA CONTROL als dubbel pakket
De basis van de voor ieder compressorblok afzonderlijk geïnstalleerde sturing SIGMA CONTROL is een robuuste industriële PC met update- en netwerkfunctie. LED's in verkeerslichtkleuren geven snel en duidelijk de bedrijfstoestanden aan.
Wisselend bedrijf met basis-/pieklast
Met de master/slave-functie passen de „SIGMA Control“- compressorsturingen het bedrijf van de HSD-installatie rendabel aan op de werkelijke persluchtbehoefte.
Nog cooler
Danzij een zeer efficiënte waterkoeling met gesoldeerde platenwarmtewisselaars is de ΔT slechts 1 K. Zo zijn nageschakelde behandelingscomponenten nog efficiënter in hun energieverbruik.

Nieuws

 

Begrippenlijst | Cookieverklaring