bus kaeser1 kaeser3

Mobilair

Licht in gewicht
Krachtig hoeft niet altijd zwaar te betekenen. De M 20 zet met zijn minder dan 460 kg een maatstaf als het gaat om de verhouding gewicht en vermogen, is zeer handzaam en goed te manoeuvreren. Bovendien is er met 30 liter diesel voldoende brandstof aan boord voor een hele werkdag.
PE-kap
De moderne dubbelwandige geluiddempende kap van de mobiele installatie bestaat uit rotatiegezinterde polyethyleen. Deze is corrosie-, krasbestendig en waardevast.
Antivries
De gepatenteerde antivriesregeling voor bouwcompressoren stemt de bedrijfstemperatuur af op de buitentemperatuur. Dit beschermt het persluchtgereedschap tegen bevriezen en verlengt de levensduur ervan.
Eenvoudige bediening
De bediening gaat via een startschakelaar met voorgloeifunctie en duidelijke pictogrammen. De installatie wordt volautomatisch bewaakt en zelfstandig uitgeschakeld bij storingen. Manometer en weergave van de blokuitgangstemperatuur geven informatie over de bedrijfstoestand.
Servicevriendelijk
De grote openingshoek van de kap maakt toegang tot de overzichtelijke techniek gemakkelijker en maakt de machine zo zeer onderhoudsvriendelijk.

Nieuws

 

Begrippenlijst | Cookieverklaring