bus kaeser1 kaeser3

Nieuws

 

Compressorblok met SIGMA PROFIEL
Het hart van iedere BSD-installatie is het schroefcompressorblok met het energiebesparende SIGMA PROFIEL. Hij is stromingstechnisch geoptimaliseerd en draagt er wezenlijk aan bij dat de BSD-installaties maatstaven zetten
als het gaat om de specifieke prestatie.

Besturing SIGMA CONTROL 2
De besturing SIGMA CONTROL 2 maakt het mogelijk om het compressorbedrijf efficiënt te sturen en te controleren. Display en RFID-leestoestel vereenvoudigen communicatie en veiligheid. Variabele interfaces bieden grote flexibiliteit. Het SD-kaartslot vergemakkelijkt updates.
Van de toekomst gebruikmaken: IE4-motoren
Alleen bij Kaeser vindt u nu al compressoren die standaard uitgerust zijn met Super-Premium-Efficiency-aandrijfmotoren volgens IE4, die de rendabiliteit en energiezuinigheid nogmaals verhogen.
Elektronisch thermomanagement
Het innovatieve elektronische thermomanagement (ETM) regelt dynamisch de fluidtemperatuur voor een betrouwbaar tegengaan van condensaatvorming. Het verhoogt de energie-efficiëntie bijv. doordat de warmteterugwinning kan worden aangepast aan de werkelijke omstandigheden bij de klant.
Betrouwbare cycloonafscheider
De vóór de koeldroger geschakelde KAESER-axiaal-cycloonafscheider met elektronische condensaataftap ECO DRAIN zorgt ook bij een hogere omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid voor een betrouwbaar voorafscheiden en verwijderen van het condensaat.

 

Nieuws

 

Begrippenlijst | Cookieverklaring