bus kaeser1 kaeser3

 

Compressorblok met Sigma Profiel

Het 'hart' van de SK-installatie is het schroefcompressorblok met het energiebesparende Sigma Profiel. De productontwikkelaars van Kaeser hebben zijn prestatie en efficiëntie nogmaals verbeterd. Het gebruik van uiterst efficiënte IE3-aandrijfmotoren zorgt voor nog meer energiebesparing.
Servicevriendelijke opbouw

De linker behuizingskap is gemakkelijk afneembaar en biedt toegang tot alle servicepunten. Bovendien is de SK zeer plaatsbesparend, de basisversie heeft slechts 0,65 m² nodig. Controle van het fluidpeil en de aandrijfriemspanning tijdens het bedrijf is van buiten af mogelijk via twee kijkvensters.
Sturing Sigma Control 2

De sturing Sigma Control 2 maakt efficiënte sturing en bedrijfsbewaking mogelijk. Het grote display en een RFID-leesapparaat vereenvoudigen de communicatie. Variabele interfaces bieden meer flexibiliteit. Het SD-kaartslot vergemakkelijkt updates.
Zeer doeltreffende koeling

De koeling werkt met een zeer doeltreffende double flow ventilator, een gescheiden, speciaal gevoerde luchtstroomkanaal voor motor, fluid-/persluchtkoeler en schakelkast. Dat resulteert in een optimale koeling, lage persluchttemperaturen, laag geluidsemissie en een efficiënte compressie.

Nieuws

 

Begrippenlijst | Cookieverklaring