bus kaeser1 kaeser3

 

 

Energiebesparende Sigma Profiel
Het door KAESER ontwikkelde SIGMA PROFIEL bespaart 10 tot 20 % energie ten opzichte van bestaande schroefrotoren. Dat resulteert in de beste prestaties binnen zijn klasse.
Geluidsarm
De nieuwe koelluchtgeleiding maakt optimale geluiddemping mogelijk, bij een uitstekende koeling. Naast een draaiende SXC-compressor kan men gemakkelijk een gesprek voeren met normaal stemvolume.
Onderhoudsvriendelijk
Doordat de behuizing eenvoudig kan worden verwijderd, zijn alle onderhoudspunten goed bereikbaar. De elektronische condensaataftap kan door een te verwijderen kijkglas worden getest. De SXC installatie is zeer onderhoudsvriendelijk opgebouwd.
... met energiebesparende schroefcompressor
Energie besparen loont ook bij kleinere schroefcompressoren: zo betekent 20 % minder energieverbuik bij een installatie van 5,5 kW en een looptijd van 1000 h een besparing van 1100 kWh en 0,66 ton minder CO2-uitstoot per jaar.
... met koeldroger
De persluchtkoeldroger is thermisch geïsoleerd onder de schroefcompressor geplaatst. Het belangrijkste gedeelte is een roestvrijstalen platenwarmtewisselaar met geïntegreerde condensaatafscheider. Het condensaat wordt betrouwbaar via een elektronische condensaataftap ECO DRAIN afgevoerd. Zodoende is een betrouwbare droging van de perslucht gegarandeerd.
... met opslagketel
SXC-installaties zijn uitgerust met een van binnen gecoate persluchtketel. De ketel heeft drie functies: perslucht afkoelen, condensaat voorafscheiden en perslucht opslaan. Het condensaat dat ontstaat wordt elektronisch betrouwbaar en rendabel afgevoerd.
Zeer gemakkelijke installatie
SXC-installaties vereisen vrijwel geen installatiewerkzaamheden: alleen de elektrische aansluitingen voor compressor en droger en het klaarmaken van de verbinding naar de condensaataftap dienen te worden gerealiseerd. Vrijwel direct is er dus toepassingsgerichte perslucht ter beschikking.

 

Nieuws

 

Begrippenlijst | Cookieverklaring