bus kaeser1 kaeser3

Blowerinstallaties nu ook met moderne besturingstechnologie Sigma Control 2

Industriële pc-technologie
De besturing SIGMA CONTROL 2 maakt het mogelijk om het blowerbedrijf efficiënt te sturen en te controleren. Display en RFID-leesapparaat vereenvoudigen communicatie en veiligheid. Variabele interfaces bieden een hoge mate aan flexibiliteit. Het SD-kaartslot vergemakkelijkt updates.
Robuust OMEGA blowerblok
Druk tot 1000 mbar (o), blokuitgangstemperatuur tot 160 °C, breed regelbereik bij toerentalvariabel bedrijf, rotortrilkwaliteit Q 2.5 net als bij rotorschijven voor meer rust tijdens het bedrijf, langere levensduur en geringe onderhoudskosten.
Uitgebreid scala aan sensoren
Een omvangrijk programma aan sensoren en schakelaars voor de bewaking van druk, temperatuur, toerental, oliepeil en filters garandeert een betrouwbaar functioneren van de blower en maakt bewaking op afstand en visualisering van de bedrijfstoestanden mogelijk.
Altijd de juiste besturing
Zowel voor blowers met ster-driehoek-starter als met toerentalregeling zijn verschillende bedrijfsvormen selecteerbaar. Dat is vooral belangrijk, wanneer meerdere installaties worden samengevoegd tot één blowerstation.
Complete installatie EMC-gecertificeerd
Uiteraard is de elektromagnetische compatibiliteit (EMC) van alle gebruikte componenten en het totale systeem getest en gecertificeerd volgens de geldende richtlijnen.

Nieuws

 

Begrippenlijst | Cookieverklaring